Je meterkast vervangen? Een groepenkast samenstellen? Geen klus die je zelf even klaart. Een (nieuwe) meterkast is specialistenwerk. En dat komt goed uit! Want wij van Huls, professioneel en erkend elektricien in Zwolle, zijn meesters in meterkasten.

Meterkast vervangen?

Licht uit… Wéér een storing in de meterkast. Je stoppenkast of meterkast vervangen heeft nu echt prio. Of misschien krijg je eindelijk zonnepanelen. Of die vurig gewenste Quooker. Dan moet je een extra groep aanleggen. Wie of welke elektricien vraag je? En hoe weet je dat de meterkast vervangen goed gebeurt? Want alles wat over de meterkast gaat, moet veilig. Dan wil je iemand die verder kijkt. Die meedenkt. Die het voor je oplost.

We zijn jouw elektricien als je:

R

een storing hebt of de meterkast vervangen wil voor een nieuwe meterkast;

R

een extra groep aanleggen wil voor zonnepanelen, Quooker of laadpaal;

R

een oud huis hebt (gekocht) en wil weten of de meterkast veilig is; 

R

een nieuwe keuken krijgt, en de groepenkast vervangen moet worden;

R

een veilig en efficiënt stroomplan in een bedrijfspand wil laten aanleggen;

Herkenbaar? Of voor een ander technisch probleem onze superpowers nodig?

Onze energie in jouw meterkast

Van een (kapotte) meterkast gaan wij áán. Het is wat we doen, noem het onze spark. Wij, elektricien in Zwolle, komen we je meterkast vervangen als hij stuk is. Maar ook de meterkast uitbreiden voor je smart home. Of een hele nieuwe groepenkast samenstellen. Voor bedrijven denken we als architect. Maken we een ontwerp voor jouw elektriciteit en meterkast. Laten we het stromen. Ook onze energie in jouw meterkast?

Daarom Huls Techniek:

R

Erkend elektricien

R

Duidelijke afspraken

R

100% kwaliteit

R

Projecten van A tot Z

R

Professioneel team

R

Bus (en hart) vol techniek

Erkend elektricien.
In Zwolle én daarbuiten!

Wij zijn erkend elektricien in Zwolle. Dat ‘erkend’ vinden we belangrijk. Het betekent namelijk dat we alles kunnen en ook mógen met jouw meterkast. Vervangen tot verzegelen bijvoorbeeld. Klinkt exclusief? Weet dat wij er voor iedereen zijn. Voor particulieren en bedrijven, voor aannemers en gemeentes. In Zwolle én daarbuiten. Altijd met evenveel power.

Altijd een totaaloplossing

 

Vraag ons ook voor:

Laadpaal installeren

Sunshower kopen

Domotica

Water ontharder