Een (nieuwe) elektrische auto onderweg? Dan is een laadpaal thuis een slimme zet. Wij van Huls Techniek zijn erkend laadpaal installateur in Zwolle en regio. Jouw laadpaal thuis installeren doen we snel én Easee. Maak ons in charge van je laadpaal, en we helpen je snel en vol energie de weg op.

Laadpaal kopen?

Een laadpaal kopen. Klinkt simpel. Maar waar begin je? Laadpalen schieten als paddenstoelen uit de grond. Hoe weet je welke de beste laadpaal voor thuis is? Waar moet je op letten? Welke specificaties? Welk design, want het is tenslotte een laadpaal thuis. Kosten zijn ook belangrijk. Ga je een laadpaal kopen, dan is de keuze reuze. Laat ons, erkend laadpaal installateur in Zwolle, je alles vertellen over de beste laadpaal thuis.

We zijn jouw elektricien als je:

R

besloten hebt duurzamer te gaan rijden en dus een laadpaal thuis wil;

R

goedkoper wil laden en een laadpaal op lange termijn voordeliger is;

R

een laadpaal van hoge kwaliteit wil die veilig, slim én mooi is;

R

een lange wachttijd voor een laadpaal installatie niet ziet zitten;

R

een bedrijf hebt en graag zakelijk laadpalen wil laten installeren.

Herkenbaar? Maak ons in charge van je laadpaal installatie!

Easee laadpaal. Snel. Slim. Veilig.

We kunnen kort zijn: als laadpaal installateur staan we pal achter de Easee laadpaal.

De Easee laadpaal is snel, slim en veilig. Precies zoals wij techniek graag zien. Sneller, omdat de Easee laadpaal 10x sneller is dan een stopcontact. Slimmer, omdat je kunt laden als stroom het goedkoopst is. Knettervol techniek, makkelijk met een app. De Easee laadpaal is klein en robuust, in 5 kleuren. Huis schilderen, nieuwe auto? Vervang de cover. Easee does it. Ook zo Easee een laadpaal installatie bij jou thuis?

Daarom Huls Techniek:

R

Erkend elektricien

R

Duidelijke afspraken

R

100% kwaliteit

R

Projecten van A tot Z

R

Professioneel team

R

Bus (en hart) vol techniek

Erkend elektricien.
In Zwolle én daarbuiten!

Wij zijn erkend elektricien en laadpaal installateur in Zwolle en de regio. Wij helpen je graag aan de beste laadpaal thuis. We informeren, adviseren en nemen je graag de hele laadpaal installatie uit handen. Met ons professionele team, hebben we alle techniek in huis. We staan erom bekend dat we vérder denken. Die extra stap zetten. Om van jouw vraag een knetterend succes te maken.

Altijd een totaaloplossing

 

Vraag ons ook voor:

Meterkasten

Sunshower kopen

Domotica

Water ontharder