Smart home, domotica systeem of KNX-systeem? Hoe je het ook noemt, onze smart home producten maken je huis duurzamer, comfortabeler en veiliger. Voor de pure gadget-liefhebber tot simpelweg een veiliger huis voor je (groot)ouders. Onze domotica-systemen zijn voor elk (t)huis.

Tijd voor een domotica systeem?

Kom je boven, staan de lampen nog aan. Het lijkt wel of je de enige bent die erop let. Zonde! Of worden je (groot)ouders een dagje ouder, en kunnen ze wel een beetje hulp gebruiken bij de dagelijkse handelingen? En als je op vakantie gaat, twijfel je dan ook of je de gordijnen beter open of dicht laat? Hele verschillende vragen, met één gezamenlijke oplossing: een domotica-systeem. Met een smart home ben je slim bezig.

We zijn jouw domotica installateur als je:

R

benieuwd bent hoe domotica jouw huis slimmer maakt;

R

voor iemand zorgt en het (t)huis veiliger wil maken;

R

een domotica systeem wil meenemen bij de bouw van je huis;

R

goed advies wil van een ervaren domotica installateur;

R

van smart home producten gewoon blij wordt. Net als wij;

Herkenbaar? Laat je inspireren in onze showroom in Zwolle!

Wat is domotica (of smart home)?

Een domotica systeem is een verzameling van smart home producten die met elkaar communiceren. Eenvoudig, zoals een slimme thermostaat die zichzelf lager zet wanneer je de kamer verlaat. Of gordijnen die sluiten als de lampen aan gaan. Tot heel geavanceerd: een rookmelder die de screens oprolt, lampen aan zet én de brandweer alarmeert. Voeg domotica toe aan je routines, voor rust en comfort. Ga je ook aan van domotica? Laat je inspireren in onze showroom in Zwolle!

Daarom Huls Techniek:

R

Erkend elektricien

R

Duidelijke afspraken

R

100% kwaliteit

R

Projecten van A tot Z

R

Professioneel team

R

Bus (en hart) vol techniek

Domotica installateur in Zwolle én daarbuiten!

Gaan jouw ogen, net als de onze, glimmen van smart home producten? Bouw je een nieuw huis en kan een domotica systeem niet ontbreken? Zoek je slimme producten voor je eigen woning of voor iemand voor wie je zorgt? Dan doe je dat graag in één keer goed. Schakel ons, erkend elektricien in Zwolle, vroeg in. We zijn ervaren in domotica installeren en denken graag mee.

Altijd een totaaloplossing

 

Vraag ons ook voor:

Meterkasten

Laadpaal installeren

Sunshower kopen

Water ontharder